Het 4e bestuur der studievereniging SCALA:

Job van Berkel

Voorzitter | voorzitter@studievereniging-scala.nl

Ik ben Job, 21 jaar en de voorzitter van Studievereniging Scala van 2019-2020. Dit jaar ben ik begonnen aan het derde jaar bedrijfskunde aan de HRBS. In mijn vrije tijd houd ik van veel gezelligheid en van sporten. Ik boks en ik voetbal een keer in de week. Samen met 5 vrienden woon ik vlak bij Blaak in Rotterdam. Zelf ben ik ook regelmatig ’s avonds in de stad te vinden met mijn huisgenoten en/of andere vrienden.
Als doel voor Scala heb ik mijzelf gesteld dat wij meer naamsbekendheid willen en meer actieve leden moeten krijgen. Dit wil ik bereiken door middel van een actieve houding vanuit Scala.
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kan je een mail sturen of je kan mij altijd aanspreken als je mij tegenkomt.

Emily Kühne

Secretaris & Penningmeester | secretaris@studievereniging-scala.nl

Hey guys!

Mijn naam is Emily, ik ben 20 jaar oud en ben de penningmeester en secretaris van SCALA. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding bedrijfskunde. Naast mijn studie ben ik veel in de sportschool te vinden, maar ben ik zeker niet vies van een wijntje!
Mijn doel voor SCALA is zorgen voor meer naamsbekendheid en voor een leuke tijd voor alle bedrijfskunde studenten aan de hogeschool. Ik ben verantwoordelijk voor het geld en stuur de mails naar jullie allen.
Mochten jullie vragen hebben over SCALA of over de opleiding, dan mag je me altijd aanspreken of een mailtje sturen!

Mathilde Brandhorst

Marketing & Activiteiten | marketing@studievereniging-scala.nl

Hoi Allemaal,

Ik ben Mathilde en ik ben 22 jaar. Ik woon in Oud-Beijerland, een dorpje net onder Rotterdam. Ik ben op dit moment een derdejaars bedrijfskunde student. Wat ik zo leuk vind aan het bestuur van SCALA is dat wij op een creatieve en gezellige manier iets kunnen creeëren voor andere studenten. Mijn hoop is dat onze studievereniging voor heel veel studenten iets kan toevoegen, op zowel sociaal als op educatief en op netwerk gebied. Naast mijn serieuze leven, houd ik van typische studenten dingen zoals wijntjes in de stad, winkelen en ook van op vakantie gaan ben ik niet vies.

Mijn rol binnen SCALA is het organiseren van activiteiten en vervolgens ook het promoten hiervan, met andere woorden de marketing van SCALA. Heb je vragen/aanbevelingen/suggestie wacht dan niet en mail naar mij!

Hilde Huisman

Marketing & Activiteiten | marketing@studievereniging-scala.nl

Hoi allemaal,

Ik ben Hilde Huisman en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Nieuw-Beijerland in de Hoeksche Waard. De reden dat ik mijzelf inzet voor SCALA is omdat ik hoop wat extra’s te kunnen toevoegen aan allereerst jullie studententijd, maar ook aan die van mezelf. Als ik niet aan het werk of op school ben, kan je mij met vriendinnen en een wijntje in de stad vinden. Binnen Scala houd ik mij vooral bezig met de marketing, social media en het organiseren van activiteiten. Mocht je daar vragen, tips of opmerkingen over hebben, dan hoor ik dat graag. Je kunt mij bereiken op bovenstaande mail adres of via de social media kanalen van Scala. Tot slot raad ik jullie aan vooral heel erg te genieten van je studententijd, maar wel die puntjes halen he… Ik zie je snel een keer op een Scala activiteit!

Berend Boshouwers

Externe betrekkingen | externebetrekkingen@studievereniging-scala.nl

Hi all! Mijn naam is Berend, 21 jaar oud en verantwoordelijk voor alle externe betrekkingen van onze vereniging. Momenteel ben ik derdejaars bedrijfskundestudent en naast mijn studie ben ik actief bij studentenbeleggingsvereniging B&R Beurs. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag naar feestjes en ben ik een betrouwbare bron van inkomsten voor de gezelligste kroeg van Rotterdam, Locus Publicus.

In mijn rol binnen het bestuur van SCALA onderhoud ik het contact met de Hogeschool Rotterdam, De Maatschappij en andere derde partijen. Samen met deze partijen zijn wij als SCALA continue bezig met het creëren van verschillende mogelijkheden voor studenten om hun (beginnende) carrière een boost te geven!

Interesse in wat we voor jou tijdens je studententijd kunnen betekenen? Je kan mij altijd mailen!